cannabis winkel in Amsterdam

Hun visie is eenvoudig: cafés van hoge kwaliteit die de beste cannabis en cannabis gerelateerde producten verkopen, ondersteund door telers – allemaal duurzaam en ethisch verantwoord.

Eerdere ervaringen met cafés in het centrum van Amsterdam hebben geleerd dat de klant zelden het middelpunt van de transactie is. Aan de andere kant is dit café gebouwd om betekenisvolle ervaringen voor de lokale gemeenschap te creëren door relaties met hun klanten op te bouwen en tegelijkertijd waardevolle service, benodigde producten en diensten te bieden.

 Hun missie is om als bedrijf een unieke ervaring te creëren. Ze proberen mensen elke dag van 9.00 uur tot 5.00 uur uit de routine te halen; om een ​​veilige plek te creëren om wat tijd door te brengen met het draaien van je cannabis, je gedachten te ordenen, bij te tanken en er snel weer tegenaan te gaan. Trouw aan hun visie verkoopt dit café op een leuke en vernieuwende manier cannabis van goede kwaliteit. Cannabis wordt gekocht en gekweekt met het oog op smaak, kwaliteit en duurzaamheid.

theboxscheveningen.nl

coffeeshop-denhaag.nl